Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Frustrace není z viru, ale je z (ne)vlády

Nemohu si pomoci, ale horší sebranku ve vedení státu jsme tu neměli snad od Gottwalda. A toho já, zaplať pánbůh, resp. tenkrát Marx, nepamatuji.

Bohužel nemluvím jen o současné vládě, ale o celém parlamentu. Opět jsem se podíval na přenos ze sněmovny a srdce i rozum pláčou. Jeden psychopat střídá u pultíku druhého a všichni mluví k prázdným lavicím. Já vůbec nechápu smysl těch vystoupení. Polovina z řečníků mele svá pseudomoudra do prázdného sálu. Nikdo nikoho neposlouchá. Všichni ví své a nic už se neřeší. A za tohle ti "šmejdi" (rozuměj, lidé, kteří si vydělávají podvodně) berou přes sto tisíc za měsíc.

Je to tristní pohled a velmi vyčerpávající, protože je jasné, že tahle skvadra nám opravdu nepomůže. Volby na podzim jsou pro mne nepředstavitelné, protože tam není jediná partaj, která by si jakoukoliv důvěru zasloužila.

 

Dnes jsem se zasmál, když jsem viděl nadpis, že Kalousek by navrhl přesunout sídlo prezidenta někam mimo hrad, blíže k lidem. Víc už jsem nemusel číst. Kalousek, jako představitel všeho toho marasmu posledních let, je poslední při své aroganci, kdo by měl takové návrhy předkládat.

A ač se se Zlemanem vůbec nemusí, jsou jeden jako druhý. Arogantní papaláši, v případě Zlemana ještě v bezvědomí a v demenci.

Souhlasím s paní Němcovou, že současný prezident si už nezaslouží úctu a je podle mne právě po tom Gottwaldovi druhou nejhorší osobou našich dějin. Zleman je též vrah. Jen ne lidí, ale slušnosti, etiky a kultury této země. Víc o něm nemluvit, je to víc než ostuda této společnosti.

 

O neschopnosti vlády už jsem sám psal hodně a píše o ní mnoho nespokojených lidí. Každý den dokazují, jak nezvládají situaci a svádí všechno na nezodpovědné občany. Ale pravda je taková, že těch extrémních odpůrců, křiklounů z náměstí, lidí typu Volný je prostě málo. Většina lidí je nespokojená, ale nadávajících s rouškou na papuli. Všude tady kolem mě jsou lidé, kteří nadávají, ale dodržují. Nechápou nařízení, nerozumí logice, která je úplně scestná, ale dodržují nařízení. A těch je většina. A to malé procento extrémistů tu nemůže rozjet epidemii do tak šílených čísel.

 

Takže to není o lidech. Ale jasně o neschopnosti vlády a hlavně Babiše, který totálně selhal. Pak ale nechápu, jestliže je on tou hlavní osobou ANO, jak je možné, že mají pořád čísla odhadů kolem 20%.

To tu máme tolik slepých nebo vystrašených ovčanů?

Přibývá stále více odborníků, kteří jasně pojmenovávají postup politiků jako zcela zmatený, nesystémový. A jestli se prodlužuje doba tohoto chaosu, tak umírají lidé, kteří by umřít možná někteří nemuseli. Kdyby to tu řídili lékaři a ne politici.

 

Babiš už je dnes odborník úplně na všechno. Teď už dělá do školství. Není divu, když ministra školství nemáme. Nemáme tu ministra oblasti, kterou mají všichni napříč politickým spektrem plnou hubu jako naší nejvyšší priority  :)))   Pro vládu by bylo nejlepší zavřít školy alespoň na dvacet let. Protože čím hloupější ovčan, tím snadnější manipulace a jednodušší diktatura.

Počítám, že do měsíce tu budeme mít i Babišův slabikář, kde mezi písmenky budou poletovat motýle a netopýre. Protože on umí a ví všechno. Možná je on poslední šance i pro fotbalisty Příbrami, aby se udrželi v lize. On nekecá, on maká, tak by to ještě zvládl. Určitě by zvládl i dělat ředitele českého Národního divadla a úplně nejvíc bych viděl jeho kariéru v Ústavu pro jazyk český.

 

Mám rád černý humor, humor na hraně, mám rád český humor, který reaguje rychle na absurdní situace, ale nějak mi poslední dobou zhořkl. Už to není sranda a mně osobně už sranda dochází.

 

Ne kvůli koroně, ale kvůli tomu, že tento stát řídí neschopní, že se krade za bílého dne v miliardách, je neuvěřitelné, že vládu hodnotí vláda, sami sebe a zatím jsou se sebou spokojeni, takže vše ok,  je mi na zvracení, když se na mne tlemí zpod roušky Maláčová s Hamáčkem a zakládají výtvarný kroužek na kreslení srdíček na respirátory pro zdravotníky. To je tak neuvěřitelně absurdní, že místo smíchu nastává pocit naprosté rezignace a beznaděje. Ničí mne, že se nám papaláši typu Bendy z Teplic vysmívají přímo do xichtu po vynesení rozhřešení, že pro nedostatek důkazů bude odloženo. Tedy akce, kvůli které vyhodili policejního šéfa Husáka, neproběhla? Rozumím tomu dobře? Že Hnilička se Šlégrem a Paroubek tam byli s dárky pracovně? Co dělal člověk, který bude rozdělovat miliardy ve sportu na oslavě veksláka z Teplic? Není to něco, co tu probíhá už roky a nic se neděje? Borci typu Pelty, Berbra, kteří perfektně pracují se státními penězi. Smrdí to příšerně, ale pro nedostatek důkazů to nazveme jemným odérkem.

Smrdí to minimálně stejně jako otrávená Bečva a je k pláči a k smíchu najednou, že před zraky celého národa to ANO zařídí tak, že se vyšetřovat nebude. Proč asi?

Sečtěte to všechno dohromady a řekněte, kde berete důvěru v lepší zítřek.

 

Jediná možnost je se na to všechno…... a to je přesně to, na co všichni ti "šmejdi" (rozuměj, lidé, kteří si vydělávají podvodně) hřeší. Čím více kauz, čím větší rozkrádačky, tím větší klídek…

 

To jsem si zase ulevil… zachránil jsem ČR a jedu na kolo… samozřejmě po vnitřní straně hranic své obce...

Autor: Pavel Rampas | pondělí 15.3.2021 17:07 | karma článku: 21,47 | přečteno: 446x
  • Další články autora

Pavel Rampas

Formativní hodnocení ve školách. Na prvním stupni ZŠ???

Budeme mít někdy ve vedení školství nějaké skutečné odborníky? Budeme mít konečně ministra či ministryni školství, kteří chtějí nebo vědí, jak měnit školství k lepšímu?

16.4.2023 v 15:05 | Karma: 12,22 | Přečteno: 352x | Společnost

Pavel Rampas

Princip Česká pošta

Proč krachují státní podniky? Proč selhávají státní firmy i v oborech, kde nová konkurence našla příležitost k dobrému byznysu? A proč se nejvíce krade všude tam, kde jde o státní zakázky nebo má dohled stát? Jednoduchá odpověď.

30.3.2023 v 12:03 | Karma: 31,65 | Přečteno: 815x | Společnost

Pavel Rampas

Vážený pane Bachu z MOV, okamžitě odstupte

To, co předvádí vedení MOV je donebevolající zhůvěřilost. Olympiáda by měla být o vyšších principech a o těch se vám ani nezdálo... Vy jste snad ještě horší než FIFA a to už je co říci.

9.2.2023 v 16:13 | Karma: 20,84 | Přečteno: 385x | Miniblogy

Pavel Rampas

Profesní etický kodex pro pedagogické pracovníky

Když jsem to poprvé slyšel, že se něco podobného chystá, jednak jsem nevěřil svým uším a hlavně mne zajímalo, co a s jakým záměrem z toho vznikne. A vznikl tak nádherný paskvil a nesmyslný nástroj, že až hanba.

9.12.2022 v 11:21 | Karma: 33,88 | Přečteno: 834x | Společnost

Pavel Rampas

Poděkování vládě

Chtěl bych vám touto cestou moc poděkovat, že jste nás zachránili. Udělali jste virtuální strop energiím. Stejně, jako jste nás dříve zachránili před covidem a stejně jako nás chráníte před přestřelenými maržemi benzinek...

13.9.2022 v 17:23 | Karma: 37,01 | Přečteno: 945x | Společnost
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Stavební úřady se děsí novely, mluví o nejistotě a nabírají nové pracovníky

28. dubna 2024  19:06

Stavební úřady napříč republikou se obávají reformy stavebního zákona. Kvůli nárůstu práce tak...

VIDEA TÝDNE: Potvrzený trest pro Feriho, živořící děti a Kobajašiho veleskok

28. dubna 2024  18:50

Soud v Praze tento týden potvrdil exposlanci Dominiku Ferimu tříletý trest za znásilnění. Strážníci...

Prigožin se stal miláčkem ruských teenagerů, zaujal přesvědčením a vzdorem

28. dubna 2024  18:28

Deset měsíců poté, co vedl ozbrojenou vzpouru proti ruskému armádnímu velení, a osm měsíců poté, co...

Necítí bolest a nekomunikuje. Matyas trpí vzácným syndromem, rodina shání pomoc

28. dubna 2024  18:24

Zpomalený vývoj, neschopnost ovládat tělo, záchvaty vzteku či snížený práh bolesti. Tak vypadá...

  • Počet článků 42
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2091x
někdo, kdo se mnohdy ztrácí v absurditách "Matrixu" současné doby

nepíši pravdu, jen o svém náhledu, který se docela jistě může rozcházet s tím vaším...

u článků neotevírám diskuze, protože se nejedná o prostor k diskuzi, ale o prostor pro odsuzování, osobní napadání a radikalizaci v útočení

respektuji, že máte jiný (opačný) názor, tak si ho zformulujte a napište taky celý blog, já si ho přečtu a zamyslím se nad vaším názorem...